På gång i kåren

 

Vargunge-program 


Vargungarna träffas tisdagar, varannan vecka kl.18-19.30. Kläder enligt väder. Vi strävar efter att vara ute lite varje gång. Observera plats för det kan ibland variera. Som ledare för vargungarna fungerar Erina, Emma och Tove. 

7.2 pulkamöte vid Gerbyberget

21.2 eld och knivpass

7.3 trafik

21.3 lekmöte

4.4  tröjtryckning och pyssel

18.4 båtvett

2.5 båtar, vid seglis

kvälsseglatser

 

 

Äventyrar-program

 

Alla möten är varannan tisdag från kl.18.00-19.30. Mötena hålls vid kårlokalen (Malmögården) om inte annat meddelas. Vi är ute varje gång så det är kläder enligt väder som gäller! Då det ännu är mörkt om kvällarna, ta med en pannlampa om du har, det underlättar. Julius Virtanen och Joonatan Penttinen fungerar som ansvariga ledare. 

 

 

 

 

På gång inom Fissc:

 

Här hittar ni alla kurser och anmälan: https://www.scout.fi/handelsekalender/

Några kurser i vår är bland annat:

  • Gruppledarutbildning för explorerscouter 11.2-12.2
  • Grundutbildning för scoutledare 19.2 och 18-21.5

Spejar-program


Spejarna träffas, om inget annat anges, varannan onsdag vid Kårlokalen kl.18.00-20.00. Kläder enligt väder. Som patrulledare fungerar Noah och Julius. Du kan kontakta någon av dem om det är något specifikt du undrar om programmet.

Plats och tidpunkt kan variera beroende på evenemangets karaktär, vi meddelar per epost till föräldrarna eller som whatsappmeddelande direkt till scouterna. Kom alltså ihåg att spejarna själva får information via whatsapp, så be dem vara aktiva där!

1.2 - Första hjälpen

15.2 - Pyssel

1.3 - SPORTLOV - INGET MÖTE

15.3 - Geocaching/hajk förberedelser

18-19.3 Hajk

29.3 - Bygge av powerbank del. 1

12.4 - Bygge av powerbank del. 2

26.4 - Matlagning

10.5 - Båttalko

 

 Explorer-program

Explorerscouterna träffas ungefär en gång i månaden. Plats och tidpunkt baseras på programmet. De äldre explorerscouterna fungerar även som hjälp-patrulledare och som viceskeppare på seglatser. Som lots för explorerscouterna fungerar Matilda.

Rover-program


Roverscouterna träffas i olika former under året. Paralellet med verksamheten har Roverscouterna Kårmentorer, som de bollar aktuella frågeställningar med. Som lots och handledare för patrullen fungerar Jessica.

Ledar-program