På gång i kåren

  • I och med COVID-19 situationen så håller vi åldersgruppsmöten utomhus. Håll dialog med respektive åldersgruppsledare

Vargunge-program 


Vargungarna träffas tisdagar, varannan vecka kl.18-19.30. Kläder enligt väder. Vi strävar efter att vara ute varje gång. Som dragare för vargungarna fungerar alla kårens ledare, hjälpledarna Erina, Nova och Tove är alltid på plats och Elin fungerar som kontaktperson. 

 

14.9 Lära känna flocken

28.9 Båtmöte vid seglis 

12.10 Skogspromenad vid skogsberget

26.10 Knivpass & tält

9.11 Första hjälp

23.11 Allemansrätt och sjövett

7.12 Julmöte

Äventyrar-program

 

Alla möten är varannan tisdag från kl.18.00-19.30. Mötena hålls vid kårlokalen (Malmögården) om inte annat meddelas. Vi är ute varje gång så det är kläder enligt väder som gäller! Då det ännu är mörkt om kvällarna, ta med en pannlampa om du har, det underlättar. Anna Åkerman och Julius Virtanen fungerar som ansvariga ledare, samt har gruppen hjälpledare.

 

5.10 Sjö: gott och blandat, obs! Vanlig tid vid Seglis

19.10 Specialmärke: Miljöskyddaren del 1

2.11 Första hjälp

16.11 Specialmärke: Miljöskyddaren del 2

30.11 Lager på lager och packning

14.12 Julpyssel och julmys

Spejar-program


Spejarna träffas, om inget annat anges, varannan onsdag vid Kårlokalen kl.18.00-20.00. Kläder enligt väder. Som patrulledare fungerar två Lotsar och två hjälplotsar. Lotsar för spejarscouterna är Noah och Julius. Du kan kontakta någon av dem om det är något specifikt du undrar om programmet.

Plats och tidpunkt kan variera beroende på evenemangets karaktär, vi meddelar per epost till föräldrarna eller som whatsappmeddelande direkt till scouterna. Kom alltså ihåg att spejarna själva får information via whatsapp, så be dem vara aktiva där!
 

6.10 Hajk förberedelse

9-10.10 Hajk

3.11 Båt/Sjö

1.12 Matlagning 

15.12 Jul program

 Explorer-program

Explorerscouterna träffas ungefär en gång i månaden. Plats och tidpunkt baseras på programmet. De äldre explorerscouterna fungerar även som hjälp-patrulledare och som viceskeppare på seglatser. Som lots för explorerscouterna fungerar Matilda.

Rover-program


Roverscouterna träffas i olika former under året. Paralellet med verksamheten har Roverscouterna Kårmentorer, som de bollar aktuella frågeställningar med. Som lots och handledare för patrullen fungerar Jessica.

Ledar-program