Du följer väl oss på Instagram?

 

 

Tillbakablick till förbundslägret Atlantis 2014!

VÄLKOMMEN TILL SJÖSCOUTKÅREN WASA FYRVAKTARE!


Wasa Fyrvaktare är Vasas svenskspråkiga sjöscoutkår. I Finlands soligaste stad bedriver sjöscoutkåren sedan 2002 kustverksamhet för både små och stora sjöscouter. Du hittar oss oftast vid vår Kårlokal invid Villa Gerby där de olika åldersgrupperna har sina veckomöten, men rätt ofta håller vi även till vid Wasa Segelförening där kårens segelbåt står. Vi hittas också ute på havet, längs vandringsleder, på hajker, förläggningar och på läger. På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika.
 

På hemsidan hittar du allmän information om kåren, information om de olika åldergrupperna, om programmet och kontaktuppgifter. Nyfiken på vad vår scouting är för något? Ta en titt under fliken Bli scout!

Stöd vår verksamhet genom att besöka vår nylanserade webbshop där vi säljer kårkläder och andra produkter!


 

 

Sommarläger 2019: Havet är djupt

På vårt sommarläger hade vi temat plast i våra hav,återvinning och övergörding. Scouterna bekantade sig med temat genom att plocka skräp och hade frågesport. På lägret hände mycket t.ex. simmning, patrullrådd och segling. Under lägret hade både scouter och ledare ett stort leende på läpparna. Hoppas alla fick många bra minnen från kårens sommarläger!

Tack för ett fint och trevligt läger alla scouter och ledare!

 

Jessica Hellqvist

Anmälningen till kårlägret Havet är djupt 31.7-4.8 öppnar idag

Klicka på bilden för att komma till anmälningen

Wasa Fyrvaktare

Sommarguide 2019

Fyrvaktarnas sommarguide är äntligen här!! I guiden hittar du information om segelsässongsöppning, seglatser, webbshop, kårläger och mycket annat! Den dimper ned i en Fyrvaktar-e-post nära dej, men hittas också här. Ta dej en titt!

 

 

 

Wasa Fyrvaktare

Vinterrådd 16.3.2019

Välkommen med på det årliga vinterråddet 16.3 vid kårlokalen.Råddet hålls mellan 10:30 och 15:00 på isen utanför Gerby. Sista anmälningsdagen är 9.3.2019.

Välkommen med!

Jessica Hellqvist

Vårmöte 11.03.2019

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare kallar till vårmöte

 

Medlemmar i Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare kallas till vårmöte måndagen den 11 mars 2019 klockan 18:00 vid kårlokalen. På mötet behandlas stadgenliga ärenden. 

 

Anmäl dig till vårmötet via denna länk.

 

Varmt välkommen! 

 

 

Mathias West

Fyrvaktarnas Webbshop

Sjöscoutkåren Wasa Fyrvaktare

Fissc-kurser

Den 15.1 är den sista anmälningsdagen för alla vårens Fissc kurser. Gå in på https://www.scout.fi/nyheter/handelser och sök bland alla de intressanta kurserna Fissc har att erbjuda!

 

Matilda Knutar